top of page

TESTIMONIALS

Med Anja ved roret har dette første år med Marte Meo metoden vist mig helt nye veje i forhold til at kunne skabe udvikling gennem det relationelle arbejde. Jeg er fortsat i færd med at lære en helt konkret metode til udviklingsstøttende samspil. Jeg har fået skærpet mine evner i forhold til at vejlede voksne omkring børn i, hvilken unik betydning netop deres samspilskompetencer har i forhold til at støtte det enkelte barns udvikling. Dette løfter allerede nu kvaliteten i mit daglige virke i hverdagen i Høje Taastrup Kommunes hjem, institutioner og skoler.”

 

 

“Jeg kan varmt anbefale Anja.Hun er superdygtig og forstår at præsentere ny viden på forskellige måder, så alle i rummet opnår læring. Anja skaber med sin åbne og nærværende adfærd, en helt særlig tryg stemning på holdet.”

 

 

“Uddannelsen til Marte Meo terapeut, har givet mig et helt andet fundament i mit arbejde med børn og samarbejde med voksne. Det meget centrale videoarbejde som er fundamentet i uddannelsen har øget mit kendskab til hvilken betydning samspil har i forhold til at kunne vokse gennem det relationelle arbejde og derudover har jeg lært en meget konkret metode til at udvikle det bedste samspil.”

 

 

 

 

“Med uddannelsen til Marte Meo terapeut har mit professionelle og private virke fået et markant løft, hvor jeg er blevet fortrolig med både mine egne og andres samspilskompetencer”

 

Trine Odsgård Nielsen/ Tale-hørekonsulent

Karina Kjær/ Specialpædagogisk konsulent

Katrine Grønning/ Tale-hørekonsulent

Stina Clemmensen/ Tale-hørekonsulent

bottom of page