top of page

 
Relationsformidler
Maja Rask Rohde  

IMG-6911_edited.jpg

Mit navn er Maja Rask Rohde

Til hverdag er jeg ansat som faglig ressourceperson i Favrskov Kommune. Her varetager jeg konsulentopgaver under overskriften ’Inkluderende Fællesskaber’. I mine konsulentopgaver arbejder jeg med planlægning og understøttelse af pædagogiske udviklingsprocesser i mødet med det pædagogiske personale og ledelsen i skole og dagtilbud. 

 

Jeg er læreruddannet med bl.a. specialpædagogik som linjefag. I min lærerpraksis har jeg været særligt optaget af klasserumsledelse og de værdifulde relationer, der opstår i mødet med den anden. I min praksis har jeg altid været nysgerrig på de handlemuligheder der er for at understøtte børns forskellige behov og det ansvar som den voksne har for den gode relation.

 

Jeg værdsætter muligheden for til stadighed at dygtiggøre og udvikle mig samt være opdateret omkring tendenser og udviklingsmuligheder. Derfor er min fagprofessionelle,

didaktiske og pædagogiske forståelse og -læring gået gennem forskellige kurser, et job som pædagogisk koordinator samt PD-modul i andetsprogspædagogik. Desuden har jeg været tilknyttet læreruddannelsen som gæstelærer på skolens vejledermodul.

 

Jeg er optaget af de mangfoldige børnefællesskaber og de deltagelsesmuligheder et sådant giver, når vi voksne sikrer et lege – og læringsmiljø, der vægter børnenes perspektiver. Jeg brænder for at følges med de mange dygtige medarbejdere, der kender praksis og som hver dag holder en del af et andet menneske i sin hånd.

 

bottom of page