top of page

Relationsformidler
   Kirstine Hockerup  

kirstine_edited.jpg

Mit navn er Kirstine. Jeg er tilknyttet som konsulent ved Relationsformidlerne og

til daglig er jeg selvstændig Familie- og psykoterapeut MPF, supervisor og underviser indenfor det pædagogiske og psykologiske felt.

 

Uddannelse 

Lærer, friluftsvejleder, narrativ samtaleterapeut, familie- og psykoterapeut MPF, supervisor samt modul af lederuddannelse: Det personlige lederskab og forandring.

 

Baggrund 

Jeg blev uddannet lærer i 2001 og arbejdede i de efterfølgende 19 år som lærer indenfor specialområdet. Udover at være lærer, har jeg arbejdet som trivselslærer, og jeg har været med til at skabe og udvikle en pædagogisk retning på en specialefterskole.

 

Jeg er drevet af at have børnene og de unge menneske på sinde i forhold til al pædagogisk arbejde. Det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan stille krav til dem, men som Ross Greene siger: ”Børn gør det godt, hvis de kan”.

 

Så hvis børnene lader til at nægte eller ikke at ville, må vi være nysgerrige på, hvordan vi kan hjælpe dem til at turde give sig hen til os, voksne. Noget kan vi ændre på, andet er en præmis, men vi må aldrig give børnene og de unge mennesker ansvaret eller skylden for det, der ikke lykkes for os lige nu.

bottom of page