Mit navn er Karin Drejer. Jeg er tilknyttet Relationsformidlerne som certificeret coach

og kan blandt andet hjælpe dig med at

genvinde din arbejdsglæde og sparke din utilstrækkelighedsfølelse til vægs.

 

De strukturelle betingelser i dagtilbud og skoler bevirker, at alle løber stærkt og kontinuerligt presses af krav om dokumentation, evalueringer og målinger. Tid og ressourcer er en mangelvare, og det er helt naturligt, at du kan blive ramt af en snigende utilstrækkelighedsfølelse i arbejdet med

børnene og de unge.

 

​Hos Relationsformidlerne har vi set alt for mange dygtige pædagogiske fagpersoner brænde ud. Det vil vi hjælpe med at forhindre. For hvis det pædagogiske personale ikke trives, så trives børnene heller ikke.

 

Omsorgstræthed er udbredt blandt mennesker, der arbejder med mennesker – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, sygeplejersker, sosu-assistenter, psykologer o.a. Fælles for omsorgspersonale er, at de alle yder omsorg for andre og til tider glemmer at drage omsorg for sig selv. Der bliver derved en ubalance mellem at give og at modtage. Det kan indebære, at man bliver træt, energiløs, ikke nærværende, opgaver bliver uoverskuelige, søvnen bliver dårlig, hukommelsen svigter, man bliver grådlabil, man trækker sig fra det sociale liv, man føler sig depressiv og stresset, magtesløs og utilstrækkelig.

 

Tilbuddet om coaching forløb hos Relationsformidlerne henvender sig både til privatpersoner og til pædagogiske ledere, der vil forebygge, at deres medarbejdere ender med en langtidssygemelding.

 

Uddannelse og baggrund

Jeg er certificeret coach. Mindfulness og meditation fylder meget i mit liv såvel som i min coaching. For at kunne klare de daglige udfordringer og sørge for selv at blive fyldt op med energi og glæde, er det vigtigt at være til stede i nuet. Det er vigtigt at finde roen i sig selv, være åben, tillidsfuld og tålmodig, at kunne give slip på det, man ikke kan gøre noget ved og acceptere sig selv, som man er. Det er vigtigt at kunne sætte sine egne grænser, kunne sige fra/til og at kende/mærke sine egne behov.

 

Et coachingforløb omhandler meditation og læring af mindfulness-principper. Derudover stiller jeg åbne spørgsmål, som får dig til at tænke i andre baner, end du plejer. Du vil derved opleve at kunne finde de svar/løsninger/muligheder, der kan bringe balancen tilbage i dit liv.

 

Mindful coaching er din hjælp til selvhjælp!

 

Udover at være tilknyttet Relationsformidlerne som coach har jeg til daglig min egen praksis. Du kan læse mere på www.karindrejer.dk

 

 

 

RELATIONSFORMIDLER OG COACH

 

KARIN DREJER 

Karin.jpg

Priser

En session varer 60 min. første session varer ca. 90 min 

Pris pr. session 950 kr.

 

Ved bestilling af et samlet coaching forløb får du rabat 

Forløb på 6 sessioner:5200 kr.

Forløb på 10 sessioner: 9000 kr.

 

Afbud

Frist for afbud er dagen før kl. 12.00 ved besked på 24691747. Ved afbud senere end dette, tillader vi os at fakturere for en fuld session.

Adresse

Sessionerne foregår i hyggelige rammer i Vanløse 

adr. Skalbakken 17. st. th

2720 Vanløse